Yoga

Een gezonde geest in een gezond lichaam, wie wil dat nu niet?

Ben je op zoek naar een manier om te ontstressen? Ben je op zoek naar een zachte vorm van beweging? Wil je terug meer energie?

Dan ben je hier op het juiste adres :)

Af en toe moet je tijd nemen voor jezelf of gewoon.... ontspannen om de balans te herstellen. Yoga is voor mij een manier om "mezelf" terug te vinden.

Het is immers geen work-out, maar een work-in. Yoga is een leer in volle ontwikkeling die we helemaal op onze eigen behoeften kunnen afstemmen en dit vanuit respect voor onze eigen mogelijkheden.

Vanuit onze ademhaling gaan we op een ontspannen manier bewegen om zodoende op zoek te gaan naar een evenwicht tussen ons lichaam en onze geest. We beoefenen voornamelijk de basisvormen van yoga, namelijk hatha-yoga.

We gaan ontstressen, bewust leren ademen, ons lichaam losmaken, blokkades leren opheffen, asana's aanleren, observeren, onze spieren aan het werk zetten, evenwichtshoudingen aanleren, stretchen, mediteren... en op die manier positieve energie creëren, samen met andere toffe mensen!

Yoga maakt je gelukkiger en helpt je ontspannen. Je wordt bewuster van je lichaam en je leert beter voor jezelf zorgen.

Voel je je aangesproken?

Dan ben je zeker welkom op de yogasessies die plaatsvinden bij GODAI Move, in de vernieuwde ontspanningsruimte gelegen in de Brusselse Steenweg 648 te 9050 Gentbrugge.

Nieuwe lessenreeks vanaf januari 2020. Ik geef les aan een beperkte groep (8 personen) :

op woensdagmorgen tussen 9.15u - 10.30u

Voor meer info en om in te schrijven kan je mij contacteren per mail hilde@quantumenergy.be (of zie contactformulier) of telefonisch : 0476/66.36.32